Снимка pixabayКато нагла лъжа е била определена резолюция на Европейския парламент

...
Снимка pixabayКато нагла лъжа е била определена резолюция на Европейския парламент
Коментари Харесай

Владимир Путин за резолюция на ЕП: Нагла лъжа

Снимка pixabay

Като нагла неистина е била избрана резолюция на Европейския парламент от страна на съветския президент Владимир Путин, съобщи ТАСС.

Държавният глава през днешния ден се е срещнал с членове на организационния комитет, подготвящ тържествата във връзка 75 години от края на Втората международна война. " Продължават опитите за изкривяване на историческата истина. Тази вълна не подмина и авторитетни институции и европейски структури ", е споделил той, написа вести.бг.

Стопанинът на Кремъл е визирал резолюцията на депутатите от 28-те, призната на пленарната сесия в Страсбург на 19 септември. В документа се е посочвало, че Съветският съюз и Нацистка Германия като съдружници са разделили и окупирали Полша през 1939 година

" Този документ ни е сложил под общ знаменател с Третия райх. В Европейския съюз евентуално са не запомнили кой на 1 септември 1939 година е нападнал Полша, както и кой е почнал експанзията против Съветския съюз на 22 юни 1941 година ", е показал Путин.

" Тези, които оспорват изказванията на Европейски Съюз, са обявявани за проводници на някакво въздействие на Русия в Европа. Хората, които ревниво пазят тази резолюция, са провъзгласявани на бойци на осведомителния фронт против нас ", безапелационен е бил президентът на Русия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР